Verzendkosten Online

Verzendkosten, vaak worden ze beschouwd als vervelend en ‘teveel’, maar als je eens goed nadenkt over wat je je allemaal niet bespaart door online te shoppen: tijd, benzine, parking en soms wel een boete tot gevolg! Wat is dan een verzendkost van €5 of minder op je bestelling? Een peulenschil, toch?

Ik zet hieronder eens wat verschillende webshops en hun verzendkosten op een rijtje. Zo kun je vergelijken en shoppen waar je dat het liefste doet!


Spookies

Hier betaal je €3,95 op een bestelling minder dan €40 in België. Eens je bestelling meer bedraagt dan €40, krijg je jouw pakje gratis aan huis geleverd en dat binnen 3 werkdagen. Voor Belgische klanten is dit zeker aantrekkelijk! Maar shop je vanuit Nederland of Luxemburg, dan betaal je €4,95 tenzij je bestelling meer bedraagt dan €150. Hier moet je dus al gauw wat meer bestellen wil je gratis levering krijgen. Voor andere Europese landen bedragen de verzendkosten tussen €5,95 – €12,95 en is je bestelling gratis vanaf €150 of zelfs €250. Bij Spookies koop je dus best als Belg.

http://spookies.be


Balune

De verzendkosten bij Balune hangen af van het gewicht van je bestelling. Als je bestelling in een enveloppe past van maximum 3cm dikte, dan betaal je voor verzending in België slechts €2,25. Al heb ik hierbij mijn twijfels: dan bestel je echt maar 1 tot maximum 3 stuks. Goed voor wie geen grote aankoop online wil doen. Voor pakjes die groter zijn tot 2kg betaal je €5, vaste verzendkost. Voor Nederland betaal je €6 voor de kleine enveloppe en €9,50 voor alle andere pakketten tot 2kg! Dat is wel een groot verschil, vind ik. Hier heb je gratis verzending voor zowel België als Nederland vanaf €100, dus koop je wat meer dan hoef je toch die €9,50 niet te betalen!

http://balune.be


Pepatino

Bij Pepatino betaal je in België €3,95 verzendkost, tenzij je bestelling meer bedraagt dan €100. Voor Nederland en Luxemburg betaal je sowieso €6,50 en voor de rest van Europa €8,95. Ik begrijp niet goed dat Nederland en Luxemburg niet in aanmerking komen voor gratis levering, maar denk dus dat deze webshop zich eerder tot de Belgische markt wil richten.

http://pepatino.be


Emilea

Wanneer je bestelling meer dan €45 bedraagt, ontvang je je pakje gratis in België. Koop je voor minder aan, dan zijn de verzendkosten slechts €3! Voor Nederland en Luxemburg betaal je €6,50 maar krijg je jouw bestelling wel gratis wanneer je slechts voor €60 aankoopt en daar zit je toch wel vrij snel aan. Deze webshop hanteert dus wel echt competitieve prijzen doordat het bedrag dat je moet bereiken wel erg laag is om gratis levering te krijgen en dat is net zo fijn! Bovendien is je pakje verzekerd tot €500. Gaat het ondertussen verloren, dan betalen ze jou terug of krijg je een tegoedbon.

http://emilea.be


Deel 1 – Aanvullingen van meer webshops volgen later.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: